Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Атанас Калев: Гнус ме е от ПП „Възраждане“

atanas-kalevКакто всяко нещо, което се назовава Политическа партия и тази ПП“ Възраждане“ се оказа Гнусна, дори по – гнусна от тези, които познавате, защото това е някакъв лабораторен проект на хора с пари и влияние. Въпреки всичките си лъжи така наречения лидер на партията Джудже, все още си разиграва коня в някакви пресконференции и все още партията му не е станала обект на прокуратурата! Въпреки, че на всички вече им стана ясно, че тази партия няма дори 200 члена, но по закон са нужни минимум 500 за да се учреди.

Но кой е Костадин Костадинов и кои са приятелите му?

Ако се върнем в началото на кариерата му като общински съветник лъсват дебелите връзки с една трибуквена групировка, чрез едни други хора, на които „героя“ няма нищо против да изпълнява желанията стига да му се плаща добре. За дебелата връзка ВМРО и разрива им, когато тръгнал да прави преврат в тази партия да ви обяснявам ли и как се случва по същото време, когато е близък до групировката?

Хванат и натирен с другите превратаджии, човека обичащ властта и схемата с парите си прави своя „собствена“ партийна каста – все още незнайно как и с кои хора и директно тича в Банкя да я предлага за сателит, какво и как се е случило там нямам информация, но само искам да допълня, че докато се е предлагал в Банкя се е предложил и на Атака и на НФСБ естествено всички знаете и развитието на общинската му кариера и всичките циркове. Но властолюбеца не се спира до тук, прикрит под булото на родолюбието и патриотизма, той редактира няколко учебника и въпреки, че удобно забравя този факт се представя за автор на учебник по “Родинознание“, който незнайно как се сдобива и със спонсор който пак се оказва свързан с ГЕРБ и окръжността и от фирми и фондации.

Следите ли ми мисълта.
И ето, че дойде и момента да ни срещне живота с този човек и да го извикам на среща на 10.02.2017 година и да му предложа да му направим кампанията на последните избори и дори да го вкараме в Парламента. Имахме три искания към него с които той се съгласи!
– Да не пипат по никакъв повод партийната субсидия! Подчертавам!!!
Никога не е ставало въпрос за Дарения!!!
-Да ползват нашата Програма!!!
– И да си намерят застъпници!!!

Както виждате той използва програмата, даже има и наглостта да твърди, че била тяхна!!! Другите две неща удобно ги забрави едното преди деня на изборите, никога не бил твърдял, че щял да осигури застъпници и другото веднага в деня след изборите, вече щял да дарява субсидията и смениха текста в сайта си по негово нареждане пред мен, от няма да пипаме стана ще дарим!!!
Оттам нататък пътищата ни се разделиха, но както казах и тогава няма да му дам да мърда и шикалкави ако почне да „усвоява“ парите въпреки, че и за това е намерил начина и ми го заяви в телефонен разговор.

Историята от там нататък се развива пред очите ви и много държа да влезем в съда с тия фотошоп играчи и да ги приключа за около десет минути, особено лидера им нумизмат и цялата им бандитска шайка, която по време на кампанията стигаха дори до момента да си изключват с дни телефоните, защото били изморени от какво така и не разбрах.

И ако си мислите, че това е всичко лъжете се, защото в листите на тази партия за изборите бяха включени цялата му фамилия все на избираеми места, а неговият секретар слагал хора водачи на листи, защото им осигурили по пет подписа за регистрация. Цифром и словом с дублажа в различни градове и гражданската квота водена и посочена от Минчо Христов тази партия се яви точно с 93 ма кандидат депутати!!!

И още се питам – къде са им членовете на тази партия?! Пак да попитам следите ли ми мисълта?

Защото чувам, че съм уронил престижа, на нещо, което е създадено изкуствено и лабораторно, незнайно как и къде?
И се питам, как нещо което измислено и при една проверка ще рухне като пясъчен замък има смелостта да твърди в мрежата, че щяло да ме съди?!

– Не се ли сеща, тази лабораторна партия, че точно за десет минути в съда ще разкажа и извадя липсата на всички дарения към партията и как вожда им наруши всички правила на последните избори и ще му касирам Резултата за около час?!

Чакам да ме осъдят, тези смешковци и не само ще се радвам да вляза в съда като обвиняем, но дори ще помогна на следствието да разкрият и един политически нумизмат, който по време на кампанията си купуваше и антични монети по улиците на София с какви и на кой парите, може той да каже в Прокуратурата!

Аз ще седна на Детектора на лъжата, но този политик надали ще му стиска да го поразпитат разни служби и за банковата му сметка, която никога не е била празна както той твърди в разни декларации!!!

Също така нямам и нищо против цялото общество да научи, КОЙ му купи колата ФОРД ФОКУС по време на кампанията на последните Избори и кой му плати Екскурзията от 7100 км. в различни държави и къде отчете разходите и за нея или пак получи парите на ръка само срещу голи обещания!
И не на последно място искам да му припомня, че статии по време на кампанията за неговата партия има и във вестници на които така и не подписа документи че получава дарения!

И последно – Чакам те господин сапун, само знай, че аз когато държа сапуна при мен не се изплъзва, въпреки че легенди се носят за тебе как си се изхлъзнал на много хора въпреки че си обещал много неща.

p.s. Също така искам да добавя, че една клеветническа статия пълна с лъжи и уронваща престижа на един човек е с автор Костадин Костадинов и човека много държи да се види и той в съда с него. За да му обясни някакви неща и колко струва като политик!

Атанас Калев

ibtnews.bg