Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Александър Петров от СК „Боил“ спечели пояса на Макс Файт 40

klub-boilЗвездата на варненския спортен клуб „Боил“ Александър Петров взе пояса на МАКС ФАЙТ 40 след убедителна и безапелационна победа в стил К1 над Йордан Янков в категория до 82,5 кг. Двубоят от 5 рунда по 3 минути бе гвоздеят на Гала вечерта по кикбокс в амфитеатъра на Свети Влас, информира petel.bg. Сашо, воден от треньора Красимир Кирилов, не остави шанс на съперника с тактически правилна игра и прецизни удари.

16-годишната млада надежда на „Боил” Теодор Христов пък победи 18-годишния Константин Михайлов с 3:0 съдийски гласа в категория до 67 кг. Двубоят бе от 3 рунда по 3 минути, като Михайлов има зад гърба си 5 профимача. Третият състезател на „Боил”, участвал в боевете, бе Радослав Костов. Той надигра също с 3:0 съдийски гласа варненеца Али Юзеир в категория до 71 кг.

След поредния голям успех на ринга шестима бойци на „Боил” се стягат за участие на европейското първенство за кадети в Скопие от 4 до 10 септември. В стилове на ринг ще се пуснат Радослав Костов, Християн Кънчев, Теодор Христов, Велислав Николов, Кристиян Йорданов и дебютантката в международни състезания Анжела Костадинова.

Снимка – Петел