Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Четирима мотоциклетисти пострадаха във Варна и региона, единият се бори за живота си

motorist33На 06.08. т.г., около 05:35 часа, на третокласен път между с. Голица и с. Булаир, е възникнало ПТП. По време на движението си, поради несъобразена скорост спрямо пътните условия, 22-годишният водач на мотоциклет «Хонда» губи контрол над МПС, пада на пътното платно и излиза вдясно от пътя. Вследствие на инцидента мъжът е транспортиран в болнично заведение, където е настанен за лечение със съчетана травма, има опасност за живота му. По случая е образувано досъдебно производство, информират от пресцентъра на полицията във Варна.

На 05.08. т.г., около 21:50 часа, в гр. Варна, на кръстовището на бул. «Христо Ботев» и ул. «Кракра», е възникнало ПТП. Водачът на Л.А. «Хюндай» А.П. (22 г.) от Варна преминава на червен забранителен сигнал на светофарната уредба и блъска мотоциклет «Хонда», движещ се на зелен сигнал на светофара. Вследствие на инцидента е пострадал водачът на мотоциклета (30 г. от Добрич г.), който получава контузни наранявания.

На 04.08. т.г., около 13:00 часа, в гр. Варна, на кръстовището на бул. «Сливница» и ул. «Акад. Андрей Сахаров», е възникнало ПТП. Водачът на Л.А. «Пежо» Х.Р. (29 г.) от София преминава на червен забранителен сигнал на светофарната уредба и блъска мотоциклет «Хонда», движещ се на зелен сигнал на светофара. Вследствие на инцидента са пострадали двама души. Водачът на мотоциклета (34 г.) от Шабла е настанен за лечение в МБАЛ «Св. Анна» с фрактура на ляв крак, а неговата спътница (28 г.) също от Шабла е получила контузни наранявания. По случая има образувано досъдебно производство.

На 04.08. т.г., около 21:00 часа, в с. Доброплодно, непълнолетният и неправоспособен водач на мотопед с неустановена марка и без регистрация, местен жител, по време на движението си, при завой наляво, не пропуска и блъска Л.А. «Опел», който се движи в права посока и чиито водач също е неправоспособен. Вследствие на инцидента е пострадал непълнолетният водач на мотопеда, който получава фрактура на бедро, същият е настанен за лечение в МБАЛ «Св. Анна», без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

barometar.net