Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Областен шеф на БФС атакува с нецензурни SMS-и млада футболна съдийка

teodora-todorovaЗа сексскандал с участието на шефа на областния съвет на БФС Ангел Стоянов и младата футболна съдийка Теодора Тодорова съобщава BulNews.bg, Медията публикува и чата, в който има доста нецензурни изрази от страна на Стоянов, който откровено си иска секс от младата жена и използва брутални изрази. От своя страна Теодора отговаря уклончиво на сексуалните мераци на Стоянов и пише в едно от съобщенията си : „Не знам какво да реша, това е проблема.“ Двамата дори обсъждат Стоянов да направи дете на Тодорова и е странно защо секскандалът е оповестен едва сега от съпруга на Теодора, Слободин Колев, след като съобщенията на Стоянов са започнали през октомври 2016 г.?!

Няколко месеца сексуалният тормоз не преставал, като жената сдържано и търпеливо преглъщала всичко, тъй като Стоянов и е шеф. През март тази година чашата вече преляла. Теодора ясно казала и показала на Стоянов, че спира да търпи това негово ANGEL-STOIANOVповедение. Тогава областният шеф на БФС прекратил перверзните съобщения и започнал психически тормоз. Теодора била махната от съдийската колегия, а момичетата от отбора на съпруга й били ощетявани от БФС.

„Смятам, че търпяхме достатъчно дълго. Само защото е човек, от който по някакъв начин професионално сме зависими, не означава че жена ми трябва да му изпълнява сексуалните фантазии. Една жена, решила да се занимава с мъжки спорт и притежаваща смелостта и качествата да излезе на терен като рефер, бива отхвърлена само, защото не се е принизила да си легне с него. Срамно и недопустимо! Скандално е, че толкова хора искат да развиват женския футбол и жените във футбола, а в ОС на БФС-Монтана председателят да постъпва така с една жена“, казва още Свободин Колев.