Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 24.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

ГЕРБ-Варна призовават ръководството да не приема оставката на Делян Добрев

portnih-hristovВ декларация, изпратена до редакцията на www.barometar.net, от ГЕРБ-Варна призовават ръководството на партията да не приема оставката на Делян Добрев. Ето пълният текст на декларацията, без редакторска намеса:

Призоваваме ръководството на ПП ГЕРБ да не приема оставката на Делян Добрев. Уважаваме неговия морален акт, който напълно съответства на принципите на един достоен човек и професионалист, но считаме за недопустимо да се оттегли заради клевети и безпочвени лъжи.
Политическите интриги и спекулации от страна на опозицията целят изкуствено да създадат в редиците на ГЕРБ вътрешно напрежение и противопоставяне, каквото не подхожда на демократичното ни общество.
Доверието в политиката се печели не с агресия и компромати, а с компетентност, коректност и отговорност – качества, на които Делян Добрев е безспорен носител. Именно затова се ползва с нашето доверие.
Убедени сме, че ще изчисти в съда несправедливо очерненото си име и ще защити ценностите и принципите, които утвърдиха ГЕРБ като най-голямата и системна партия в България.

Областен координатор на ПП ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних
Народните представители от ПП ГЕРБ в 3 МИР-Варна
Общинските съветници от ПП ГЕРБ-Варна
Районните кметове от ПП ГЕРБ-Варна
Членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ-Варна

barometar.net