Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Радан Кънев: Бойко Борисов вече не е момчето на народа

Borisov-radan„Бойко Борисов престана да е човек от народа.“ Това заяви пред bTV зам.-председателят на ДСБ Радан Кънев. „Момчето от Банкя се качи по стълбата на Смирненски някъде високо, сега живее в розови облаци и хората станаха богати в очите му“, допълни той. Кънев обясни, че той вече е „слязъл по тази стълба“ и че хората нито са богати, нито са доволни. Зам.-председателят на ДСБ посочи и че по важните въпроси ГЕРБ и БСП всъщност гласуват заедно, информира news.bg По думите му двете партии създават фалшива конфронтация помежду си. „Това подкрякване в ляво е поредно доказателство, че тези хора не стават за алтернатива“, допълни Кънев.

Според Кънев политическите кръгове в управлението на страната крадат заради липсата на правосъдие. Тези кражби красноречиво показвали, че у нас няма чатна собственост. По думите му частната собственост липсва на всички нива – няма я нито на село, нито на най-високите нива на бизнеса. „Няма израстване според заслугите, а според партийни, роднински и прочие неестествени за дясното, за демократичното общество процеси“, категорично заяви Кънев.

Зам.-председателят на ДСБ обясни и че премиерът Борисов доминира от 10 години в българската политика. „Боя се, че моделът е по-стар от него, но той го обхвана и го превърна в модела „Борисов“, ако искате модела „Борисов – Пеевски“, обясни още Кънев.