Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Издателка раздаде награди, Стоянка Мутафова с най-голямата

S Eva i Vladi ot GospodariteТази година, в Грнд Хотел София, се проведе за пореден път традиционното връчване на наградите Happy Awards, организирано от издателката на списание „Мери“ и тв продуцент Мариана Аршева. Известни модни къщи показаха своите елегантни есенно – зимни колекции. Бяха наградени и най-щастливите българи, които са направили с нещо хората около себе си щастливи. „То може да бъде усмивка, жест, песен, урок, но важното е да допринасяме с нещо за красота в отношенията и живота ни“, каза Мариана на откриването на събитието. Най-големите звезди на попсцената поздравиха всички присъстващи, както и самата Мариана.  Символично, беше поставен и старта на ски сезон 2017 – 2018 в Пампорово – Мечи чал, а курортът става хит с лифт карта за две ски зони на цената на една. Ето и наградените на церемонията:

„Най-щастливият дует!”, дует „Ритон”, който отпразнува тържествено 40 години заедно на сцената и в живота!
„Най-щастливият комплекс – Пампорово!”, където се събират най-много любители и професионалисти, щастливи да практикуват сред красивата природа зимните спортове.
„Най-щастливата певица – Кристина Димитрова“, която отпразнува вече 35 години на сцената.
„Най-щастливият лекар – професор Крум Кацаров!” бивш началник на ВМА, един от най-добрите гастроентеролози в България, който празнува ден след събитието своя 60 годишен юбилей, видял щастието и усмивката на много хора, на които е помогнал в практиката си.
„Най-щастливият дворец – този в Балчик!, като наградата получи директорката, Жени Михайлова, която управлява това уникално красиво място от България, където целогодишно се събират много положителна енергия и посрещат хора от цял свят.
„Най-щастливият дизайнер – Парушев!“, който за 30 години юбилей и 50 години, навършени преди дни, е облякъл над 1 000 000 човека и ги е направил по своему щастливи.
„Най-щастливото семейство, това на Мая Нешкова, която е чакала 18 години раждането на своите дъщери, а вече правят своите концерти заедно на сцената!“
„Най-щастливият митрополит – Митрополит Антоний, заради своите благотворителни каузи!
„Най-щастливата репортерка – Ева Веселинова от „Господарите“, която довежда до щастлив край събитията!
И най-голямата награда отиде при: Жената, направила 10 млн българи щастливи, госпожа Стихийно бедствие Стоянка Мутафова! Тя получи подарък от списание Мери, от комплекс Пампорово и диамантена огърлица от Алтънбаш.

barometar.net