Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Доган „разтовари“ Борисов. Пеевски разкеши за масрафа в Сарая и получи нови задачи за „десните“

dogan333650 милиона бяха налети във Фонда в сряда. Доган подкрепи правителството в четвъртък и го бетонира на власт до пазарлъка за избори. Борисов го нарече „един мъдър човек“ в петък. Доган „разтовари“ Борисов. Пеевски разкеши за масрафа в Сарая. ГЕРБ и ДПС са „партия“. Остава само едно – Карадайъ да грейне в НДК покрай евролибералните лидери за евроПЕЕВСКОТО Председателство.

Делян Пеевски почерпи Ахмед Доган през август в сарая в Отманли за наследника си от Цветелина. След Речта на Сокола в сарая в Бояна намазаха и личните депутати на Пеевски – синьо уиски и дебели пури. Доган натовари Пеевски с нови задачи – да размаже неправилните „десни“, които щели били да станат трета сила в парламента според шефката на кабинета на Борисов и да „напазарува“ правилните.

Делян Пеевски се справя „в движение“ с обичайните си задачи – контролира половината министри и „държи“ половината депутати на ДПС – от Цонев до Хамид и прочие. И никакво „декемврийско ресто“ – освен разкешването за масрафа в Сарая. Доган, Пеевски и Борисов – Троицата на европредседателството. ДПС уж щеше да сваля правителството на Диктатора. И какво стана – сговор, достлук, симбиоза. И никакво „декемврийско ресто“.

Дреме му на Сокола, че си бил „плюл в сурата“ според очакващите „декемврийско ресто“. Доган е доволен от Пеевски и Борисов – явно добре го обслужват, докато работят за „тяхната държава“. 650 милки, договорка за евролегитимиране на ДПС и уговаряне на Ердоган от Борисов за „контрабандните папироси“- цената на сделката.

bgsniper.com