Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Кметът на Симитли преби пресаташе на футболен клуб

apostolov-simitliКметът на община Симитли Апостол Апостолов е нанесъл побой на пресаташето на ОФК Пирин (Благоевград) Велислав Елезов, съобщава Блиц. Скандалът се разиграва вчера на мачa Септември (Симитли) – Ботев (Ихтиман) (1:0) в село Крупник. Елезов е и администратор на футболния клуб от Първа лига. Пострадалият разказа за случилото се, съобщавайки, че вече е входирал жалба в полицията:

„Току-що входирах в полицията жалба срещу нещото Апостол Апостолов – кмет на община Симитли. Вчера, по време на футболен мач на селския стадион в Крупник, ми бе нанесен побой от това. То бе видимо неадекватно и неконтролируемо. То ме нападна в гръб със зверски шут, а след това ми нанесе и удари по главата. То ми счупи и двата лични телефона, като с единия точно в този момент водех разговор със съпругата си. На деянието му бяха свидетели десетки хора, като никой не понечи да възпре нещото. То ме заплаши с половите си органи, заплаши ми още с изпочупване на мои органи.

То ме е заплашвало друг път, но никога не било така озверяло и неконтролируемо. То няма причина, защото не го познавам лично, тъй като аз се познавам само с хора и личности. То вече излъга, че не е извършило и присъствало на въпросната агресия и посегателство върху личността му. За разлика от него – аз съм личност. И като такава ще преследвам с човешки средства това нещо до дупка. Ще търся справедливост.“