Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.08.2018
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558
USDUSD11.717
GBPGBP12.1834
CHFCHF11.7250

Анкета

Могат ли да се справят МВР и местната власт с мотористите, които тормозят варненци?

Резултати

Loading ... Loading ...

В категория Любопитно

Кой е детето-идиотче – Сашко Симов или патриотът Валери Симеонов?

simovСашко Симов от БСП прави внушение, че Валери Симеонов е нещо, като детето-идиотче. Това изказване Сашко прави във връзка с напълно основателната позиция на Симеонов за наглото и безпардонно поведение на руския патриарх Кирил. Този човек си позволи да напада България, да размахва назидателно пръст пред президента Радев и да ни поучава кого да признаваме и кого не за наш освободител. Президентът стоя като дърво пред ченгето-патриарх и не каза нищо. Може би защото идеята за избирането му е дошла от Русия и не иска да ядоса Кремъл? А въпросният Сашко Симов беше написал, че е готов да се изпикае пред централата на ДСБ в София. Кой е детето-идиотче си отговорете сами?!

Президент-идиот може да бъде наречен Плевнелиев, който в словото си за 3-т март не спомена ролята на Русия за нашето освобождение?! Това, ако не е идиотизъм, здраве му кажи!

ГЕРБ вместо да скрият вдън земя Плевнелиев се опитват да го реанимират в някаква измислена политическа роля. Този не заслужава нищо, освен презрение.

Партия Атака реанимира тотален некадърник – Светлозар Лазаров. Заради този човек загина баретата Емил Шарков в Лясковец. Но понеже некадърникът Лазаров бил човек на Пеевски, олигархът  го набутал да следи изкъсо Волен Сидеров. Това също е идиотщина от класа!

Иво Югов

barometar.net