Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Министър Ананиев присъства на открит медицински съвет в УМБАЛ „Света Марина“ -Варна

ananievМинистърът на Здравеопазването Кирил Ананиев присъства днес на открит медицински съвет в УМБАЛ „Света Марина“ в морската столица, информира dnesplus.bg В тази връзка, ето какво сподели в социалната мрежа фейсбук д-р Янко Станев – Зам. председател на Общински съвет-Варна:
„Няма нещо по-хубаво от Медицината и добрините, които тя върши. Във Варна комплексната работа на ВМИ и болница „Св. Марина“, издигна възможности за лечение на болните, на европейско ниво. Открития медицински съвет на болница „Св. Марина“ бе уважен от Министъра на Здравеопазването г-н Ананиев, Областният управител г-н Стоян Пасев, Кметът на Варна г-н Иван Портних. Министър Ананиев поздрави цялата медицинска общност за свършената работа и заяви, че очаква скоро не българите да ходят в чужбина, а чужденците да идват да се лекуват във Варна.

Поздравявам Ректорът на ВМИ проф. Красимир Иванов, шефа на „Св. Марина“ проф. Игнатов и всички лекари, сестри и работещи в техните екипи, за техните усилия и успехи в благородната им работа. Това, което се прави във ВМИ и „Св. Марина“ днес, ще отеква в бъдещето.“