Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.06.2018
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558
USDUSD11.6791
GBPGBP12.2310
CHFCHF11.6957

Анкета

Могат ли да се справят МВР и местната власт с мотористите, които тормозят варненци?

Резултати

Loading ... Loading ...

В категория Светът

„Фейсбук” даде на потребителите по-голям контрол над личната информация

facebook1„Фейсбук“ разкри нови инструменти, които ще позволят на потребителите да имат по-добър контрол над лична информация, съобщават „Блумбърг“ и други медии. Потребителите по-лесно ще виждат и ще имат достъп до информацията си, а също така по-лесно ще я изтриват. В съобщение социалната платформа разкрива, че е направила модернизация на личните настройки. Компанията въведе нова основна страница, която ще помогне на потребителите да нагласят предпочитаните настройки за защита на личните данни и по-голяма сигурност. Промените включват ново лично съкратено меню, което ще позволи на потребителите да контролират рекламите, които виждат, както и каква лична информация да се показва на профилите им и да се споделя с други.

„Фейсбук“ също съобщи, че са въведени специални инструменти, които ще позволят на потребителите да изтриват от профила си всичко, което желаят. Можете да изтриете всичко от вашата стена или профил, което не желаете да остане във „Фейсбук“, допълват от компанията.

Социалната мрежа разкри промените на фона на разразилия се скандал с британската фирма Cambridge Analytica, която неправомерно се е сдобила с личните данни на милиони потребители, информира news.bg