Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.08.2018
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558
USDUSD11.717
GBPGBP12.1834
CHFCHF11.7250

Анкета

Могат ли да се справят МВР и местната власт с мотористите, които тормозят варненци?

Резултати

Loading ... Loading ...

В категория България

ГЕРБ подкрепят Валери Симеонов за закона за хазарта

Valeri-SimeonovГЕРБ ще подкрепят вицепремиера Валери Симеонов за закона за хазарта. Това стана ясно след срещата на лидера на НФСБ със заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов в НС. Управляващите са категорични, че хазартът се превръща в епидемия сред подрастващите и лицата с по-нисък социален статус. За пушенето обаче герберите не отстъпват и искат забраната да остане. По други идеи на Симеонов ГЕРБ са отворени за дискусии. Вицепремиерът оценява позицията на ГЕРБ по забраната за тютюнопушенето.

Той е категоричен, че забраната пречела на бизнеса. Търся подкрепа по закони, посочи Валери Симеонов. Като вицепремиер бил длъжен да потърси съдействието от всички парламентарни групи. Нямало недоразумение в ОП, по думите му. Вътрешнокоалиционните въпроси ще си ги решаваме помежду си, а не пред медиите, отсече Симеонов. Управлението било стабилно.

За разминаването по законите за вероизповеданията нямало пречка и двата проекта да минат и между първо и второ четене да се прецизират текстовете. А дали скърца коалицията, Симеонов посочи: “ Каруцата скърца, защото върви“. Различията, които има между отделните партии няма да съборят властта, информира news.bg