Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Билбордовете с различните – трън в мозъка на лицемерите

bilbordove-varna„Билбордовете с хомосексуални мъже и жени имат за цел да заместят видимостта на гей двойките – двама мъже не биха се прегърнали на улицата, защото това е неприемливо за обществото.“ – каза днес в ефира музикалният мениджър Виктор Лилов. И е 1000% прав! Защото ако в голям български град /за малък град и село въобще не говорим/ двама мъже вървят прегърнати по улиците ще бъдат подложени на присмех и злобни подмятания. Защото обществото ни е лицемерно и еснафско – „Ние приемаме хората с различна сексуална ориентация, но ако може да не ги виждаме!“ – това е мисленето на средностатистическите бюргери. По тази причина билбордовете са трън в мозъците им – те се правят на модерни, но в дълбоката си същност са закостенели и ретроградни.

Над 10 години общувах с мъж заразен от СПИН и знам за какво става дума. За страха да не разберат колегите, че си носител на ХИВ, да не разберат началниците, защото ще те уволнят, страхът да не научат познатите и приятелите. Но когато зъболекар от Варна разбира за диагнозата – отказва да лекува моят познат, същото се случва и в Бърза помощ! За това лицемерие говоря!

Познавам хомосексуалисти и лесбийки и ме е яд, че не могат свободно да демонстрират любовта и чувствата си! Но се радвам, че по-често виждам във Варна жени хванати за ръце – шамар в лицето на еснафите! И така трябва да бъде – да бъдеш с различна сексуална ориентация не е грях, не е престъпление, че да се криеш!?

 За пред хората бюргерите са широкоскроени, но когато се сблъскат с различните – показват евтината си, лицемерна природа! И Карбовски да не ми предлага тези 150 000 хиляди евро, похарчени за билбордовете да отидели за бедните?! ТОЧНО ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХАРЧЕНИ ТЕЗИ ПАРИ! И още стотици хиляди, милиони евро да бъдат похарчени трудно ще променят мисленето на българите – еснафи и лицемери.

Намесиха и децата: „Ах, Ох – колко ще бъдат увредени, когато видят билбордовете с прегърнати мъже?!“ Бюргери, децата отдавна са информирани за хората с различна сексуална ориентация! Те по-добре от вас знаят и разбират за какво става въпрос! Те познават такива деца, те се учат да общуват с тях! Не ги отричат, като вас, закостенели мозъци!

А задавали ли сте си въпроса, еснафи: Ако хората с различна сексуална ориентация бяха мнозинство, а вие малцинство – какво щяхте да правите? В гората ли щяхте да живеете или в манастир? Не, щяхте да сте сред другите хора – защото различните са толерантни за разлика от вас!

Иво Югов

barometar.net