Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Камен Донев ще представи във Варна уникалния си спектакъл за сватбите из балканските земи

kamen-donev44.jpgНа 13-ти април майсторът на моноспектакъла, Камен Донев, за втори път ще гостува във Варна със своето театрално творение „Песни, танци и истории из балканските земи за сватбите“. Отново домакин е Двореца на културата и спорта – Варна. След като Донев посвети спектакъл на учителите и образованието, то новата тема засяга друг етап от живота на човек – неговата сватба. Бракът между мъжа и жената е разгледан като преломен момент, който изисква голяма проява на отговорност и от двете страни. Разбира се, артистът остава верен на своя стил и тайнството на брака в наши дни е разгледано през призмата на пародията и ще предизвика искрен смях и моменти на откровение, споделени между него и публиката.

И този път сцената ще посрещне гост музиканти и над 20 танцьори, които ще придадат неповторимото усещане на тежката българска сватба. Спектакълът е своеобразна лекция за първата среща, ухажването, раждането на любовта между двама души, сватосването и емоциите по подготовката и провеждането на очакваната сватба.

С нестандартен, ироничен и дори леко агресивен прочит на взаимоотношенията, актьорът за пореден път разчита на неповторимото си чувство за хумор, на добрите находки на човешки истории, на въображението си, и на болезнената си откровеност. А резултатът е предвидим – смях през сълзи и бурни аплодисменти за човека, който първо разказва, после пее и танцува. Билетите за „Песни, танци и истории из балканските земи за сватбите“ са на цени от 30 до 60лв.

barometar.net