Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.06.2019
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558
USDUSD11.7451
GBPGBP12.1970
CHFCHF11.7500

Анкета

Ще санкционира ли варненската полиция мотористите, които са заплаха на пътя през летния сезон?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Камен Донев ще представи във Варна уникалния си спектакъл за сватбите из балканските земи

kamen-donev44.jpgНа 13-ти април майсторът на моноспектакъла, Камен Донев, за втори път ще гостува във Варна със своето театрално творение „Песни, танци и истории из балканските земи за сватбите“. Отново домакин е Двореца на културата и спорта – Варна. След като Донев посвети спектакъл на учителите и образованието, то новата тема засяга друг етап от живота на човек – неговата сватба. Бракът между мъжа и жената е разгледан като преломен момент, който изисква голяма проява на отговорност и от двете страни. Разбира се, артистът остава верен на своя стил и тайнството на брака в наши дни е разгледано през призмата на пародията и ще предизвика искрен смях и моменти на откровение, споделени между него и публиката.

И този път сцената ще посрещне гост музиканти и над 20 танцьори, които ще придадат неповторимото усещане на тежката българска сватба. Спектакълът е своеобразна лекция за първата среща, ухажването, раждането на любовта между двама души, сватосването и емоциите по подготовката и провеждането на очакваната сватба.

С нестандартен, ироничен и дори леко агресивен прочит на взаимоотношенията, актьорът за пореден път разчита на неповторимото си чувство за хумор, на добрите находки на човешки истории, на въображението си, и на болезнената си откровеност. А резултатът е предвидим – смях през сълзи и бурни аплодисменти за човека, който първо разказва, после пее и танцува. Билетите за „Песни, танци и истории из балканските земи за сватбите“ са на цени от 30 до 60лв.

barometar.net