Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Нинова заби топката за Порожанов, Горанов и Ангелкова. Обяви Б.Б. за зависим от задкулисието.

kornelia„Борисов не иска да подаде оставка при загуба, докато не си гарантира следващ главен прокурор, който да не го закача“, избухна Корнелия Нинова в Асеновград. Какво означава „докато“ – като си избере „свой главен прокурор“ Борисов защо да подава оставка. Нали няма да го закача за „отчисленията“. Нинова най-сетне „заби топката“, вдигната от медиите и постави акцента в кампанията върху оставките на Румен Порожанов и Николина Ангелкова.

В същото време обяви Бойко Борисов за „зависим от задкулисието“, което е много по-слаба формулировка от „паралелната власт“. Кои са фигурите в Задкулисието, които държат в зависимост Борисов – генералитетът от ДС зад Маджо, Пеевски и Доган? Кои са в „Кой“?! Борисов не е ли част от това задкулисие, с което формира „паралелната власт“ и удържа властта чрез „тайната коалиция“ с ДПС?!

„“Моралът“ на Борисов се сблъска със задкулисието – и второто победи. Операция „чисти ръце“ катастрофира“, заяви Нинова в Асеновград. Какво излиза – Бойко Борисов е „жертва“ на Задкулисието?! Операция „чисти ръце“ няма – оставките са фейк отвсякъде. „Не съмнения, а факти има за министър Румен Порожанов, но Борисов не смее да му поиска оставката. Защо? Защото не е негов министър. Защото друг го назначи начело на министерството с най-сериозен бюджет за „усвояване“.

А какво стана с министрите Горанов и Ангелкова? За едни – само при съмнения, за други – не, дори и при доказателства. Задкулисието управлява и Борисов е зависим от него“, пита Нинова.

„Кой“ е този „ДРУГ“, който е назначил Румен Порожанов, че Борисов „не смее да му поиска оставката“? Защо Нинова не смее да назове Доган и Пеевски, коалиция с ДПС ли ще прави?!

Всъщност Горанов, Порожанов и Ангелкова не са „квота на Кой“, а мотори на „тайната коалиция“ между ДПС, ГЕРБ и ДС-генералитета, но Нинова не смее да им „скочи“ на ДС-генералите.

(Как да скочи „Корни“ на генералите от ДС – ще я смачкат с инфо и компраматериали – от РУМНО в Ракка до „Булгартабак“ и „Техноимпекс“.) Нинова само дава вид, че УЖ скача на „генералитета“, след като заформи свой отбор от ДС-полковници. Само дава вид, иначе може да управлява единствено след негова санкция, защото там са играчите, свързани с рашките и натовците.

В същото време искането на оставките на Горанов, Порожанов и Ангелкова щеше да е силен ход на финала на кампанията, ако преди това Нинова не бе обявила, че „режимът Борисов“ си отива.

Оставки на Горанов, Ангелкова и Порожанов след предишните три „Кой оставки“ означават край на кабинета „Борисов“III. „Позитано“20 няма да ги получи дори при победа на изборите „с един глас“, ако не организира масови протести, които „да пометат правителството“.

Борисов няма да подаде оставка не заради следващия главен прокурор, а защото има ултиматум от САЩ за сделката с F-16. Остава едно – рашките и „позитанци“ да го свалят с „бунт“ преди местнияте избори, които ГЕРБ ще спечели съкрушително дори да загуби евровота.

Как ще организират „бунт“ през лятото – досега всички „революции“ са през зимата – и при рашките, и у нас?! Вариантът е само един – „блицкриг“, ако Б.Б. не подаде оставка след загуба. ДС-полковниците това предлагат на Нинова.

bgsniper.com