Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Още през зимата Шарапова е съветвала Григор Димитров да се оперира

maria-sharapova333Григор Димитров най-после призна, че има проблем с дясното си рамо. Както blitz.bg писа, той е раздвоен дали да се оперира или да продължи с медикаментозно лечение и обезболяващи инжекции. Здравословният казус стана една от причините за раздялата му с треньора Дани Валверду. БЛИЦ припомня и друго – бившата любовница на Гришо Мария Шарапова е от тези, които не спират да го съветват да се оперира. Наши източници разкриха, че преди началото на „Ролан Гарос” Маша за пореден път е разговаряла с Григор и му казала директно, че ако той е бил послушал, сега щеше да е напълно здрав.

Рускинята пропусна Откритото първенство на Франция, но Гришо все още е там. След като преодоля в първия кръг сърбина Янко Типсаревич след пет сета, после геройски победи също в петчасов маратон и хърватина Марин Чилич. Днес му предстои трета битка – срещу Стан Вавринка от Швейцария. Срещата трябва да стартира не преди 17:00 часа. Вчера обаче Григор призна, че болките са се появили отново и не е сигурен дали ще издържи в поредния голям двубой, който му предстои на кортовете в Париж.

„Шарапова и други хора още през февруари започнаха да го съветват да се оперира. Той явно не искаше да изпусне сезона, защото при една подобна хирургическа интервенция щеше да е аут от кортовете за четири-пет месеца. Дано по-скоро този проблем бъде разрешен, тъй като по всичко личи, че му пречи. Пречи му и психиката”, добавят нашите информатори.