Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 24.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Маджо превзе Съни бийч, спряха го на Север! Варна не стана Бейрут. Добре дошли в държавата на ТИМ и СИК-Маджо&Бойко

kamenov-mitev33Младен Михалев-Маджо превзе „Съни бийч“ за две години в комбина с Таки и Радо Слънцето и с яко рамо от службите.Митьо Очите даде отпор, стигна се до стрелба и сложни комбинации на службите. „Съни бийч“ вече е под контрола на Маджо&Таки.След това босът прибра по договорка в полза на ГЕРБ-Варна (субсидия…) паркинга на пристанището и атракционната зона.

Стрелба нямаше. Варна не стана Бейрут. Война между ТИМ и Маджо нямаше как да има. Генерал Любен Гоцев си обича „децата“, и не само той – посланици, ЦРУ, ГРУ ги тачат.

ТИМ и Маджо заформиха сделката за порт-зоната през август 2018г. с нотариус на групата – Янчо Несторов, без да си развалят старото приятелство.

Появиха се спекулации, че Маджо ще овладее Северното Черноморие, оставяйки за ТИМ само техния курорт „Св.Св. Константин и Елена“.

Кой стопира похода му на Север?!

Според слухове някой могъщ надрегионален фактор е спрял боса на СИК до „Болата“, култов залив и плаж за шефове на службите.

ТИМ има позиции и интереси в зоната. Цветелина Бориславова държи ветропарковете край Калиакра, а бизнесът й пази ген. Тодор Коджейков. Б.Б. няма нужда от Маджо-дублаж.

И още. Край „Болата“ е една от най-важните точки в трасето на оптичния кабел, обслужващ комуникациите на НАТО.

Такива точки има и на юг. Охраната се обезпечава от службите, естествено. Обаче босовете са поели ангажименти за съдействие.

Всъщност по трасето минават два кабела, новият на НАТО, и старият на „Варшавския договор“. „Янките“ и рашките имат негласно споразумение да не си правят номера.

Очевидно американците не искат да оставят оперативно-агентурното съдействие по сигурността на комуникациите в едни и същи ръце на юг и на север.

Маджо е масон и с добри връзки със спец американците във Виена. Босът на ТИМ също е на „ти“ с „янките“, не само заради бизнеса с Марк Рич през 90-те.
Обаче за разлика от боса на СИК има контакти с рашките на ниво вицепремиер (Юрий Трутнев, сочен като фаворит на Путин, съпредседател на Световния съюз по киокушин карате, партньор и приятел на босовете на ТИМ).
Това очевидно се цени от „янките“. Връзките с ГРУ са от десетилетия по линия на МСРО „Тихина“, което е от решаващ интерес за американците.

Договорките по сигурността и делбата на пазара са гарантирани от Б.Б., който е приятел с Маджо и ТИМаджиите от началото на 90-те, и емблематичен генерал от ДС, работещ с руснаците и „янките“.

Походът на Маджо на Север на практика не стартира, беше си пунтаж, за да го спират с екшън и стрелба и да воюват бойците на Петьо Ченков-Бургаския, „лейтенантът“-боец на Маджо, и стрелците-шампиони на ТИМ.

Сделки, договорки и паритет – Маджо и Бойко на Юг, ТИМ и Бойко на Север.

Добре дошли в държавата на ТИМ и СИК-Маджо&Бойко.

bgsniper.com