Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

ТИМ дадоха последния кран на Стадион Варна за строеж на блок

stadion-varnaСлед като Димитър Карбов, представител на общинския съвет в съвместното дружество с групата ТИМ – „Спортен комплекс Варна” обяви, че за довършването на стадион „Варна” са необходими около 50 млн.лв. във фейсбук групата Стадион Варна бяха публикувани снимки и текст от администратора: Няма никаква строителна активност по строежа. Единствената новост е, че последния син кран от стадиона е преместен на площадката (в съседство) на новия строеж на 7 блока на Планекс. Това е знак, че в близко време няма да има никаква активност по строежа на стадиона. Жалко!

Преди една година, Димитър Карбов казва пред общинските съветници, че е сигурен, че мажоритарният собственик ТИМ ще изпълни обещанието си и през 2019 г. Варна ще има нов стадион.

Според Карбов към момента /юли 2019г./ са приключени 2/3 от грубия строеж на стадиона, остава да се изградят три трибуни и самият терен, което е една малка част от самото задание.

Как ще бъдат построени трите трибуни и терена при положение, че кранът на стадиона е използван за строеж на блок не е ясно.

barometar.net

Снимка- Тодор Тодоров