Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.07.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Недостиг на самолети на Bulgaria Air забавя полетите от България

samolet_bulgaria_airНа компанията Bulgaria Air навярно не достигат самолети,тъй като аварията дори на една машина води до огромен проблем, още повече, че резервнине части се доставят от други държави, за което трябва време. Това пише eadaily.com, цитирайки генералният консул на Русия във Варна Владимир Климанов. Заради проблеми със самолетите на компанията Bulgaria Air няколко групи руски туристи не могат да излетят от България, съобщава ТАСС.

Закъснението на няколко полета на компанията Bulgaria Air стана причина за задържането на руски туристи на летището в Бургас. Сред пътниците има много семейства с деца…..На 14 юли руски туристи отново бяха принудени да нощуват на летището в Бургас, пише News.ru

Десетки руски информационни и специализирани сайтове съобщиха още новината с поредното премеждие на руски туристи по българското Черноморие. Информациите са богато илюстрирани със снимки и видеа на чакащите руски туристи. Frognews.bg припомня, че повече от денонощие руски туристи не излетяха от България в точния час заради проблеми със самолетите на авиокомпанията „България Ер“. Рейс от Бургас и Варна закъсня с около денонощие.