Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Конкурс отличи кметовете на Варна, Дупница и Девня за градска среда

devnia3333Градоначалниците на Казанлък, Поморие и Девин взеха първите места в категорията „Туризъм, култура, фестивали и традиции“ в националното онлайн гласуване.В раздел „Малка община“ призът отиде при градоначалника на Девин Красимир Даскалов, в раздел „Средна община“ – при кмета на Поморие Иван Алексиев. В раздел „Голяма община“ отличник е градоначалникът на Казанлък Галина Стоянова.

Враца, Елин Пелин, Костинброд и Челопеч с приз за инвестиции и работни места

Кметовете на Враца, Елин Пелин, Костинброд и Челопеч взеха първите места в категорията „Инвестиции и работни места“ в тазгодишния национален конкурс „Кмет на годината за мандат 2015-2019“.

В раздел „Малка община“ златото си поделиха градоначалникът на Костинброд Трайко Младенов и управникът на Челопеч инж. алекси Кесяков. В раздел „Средна община“ – при кмета на Елин Пелин инж. Ивайло Симеонов и в раздел „Голяма община“ – при управника на Враца Калин Каменов.

Призовете в категорията „Инвестиции и работни места“ връчи Карел Крал – регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

София и Перник отличници с транспорта

Транспортът донесоха призове на София и Перник в категорията „Транспорт“ в националния конкурс „Кмет на годината за мандат 2015-2019“, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg.

В раздел „Голяма община“ златото си поделиха кметът на София Йорданка Фандъкова и управникът на Перник Вяра Церовска. Директорът на Народния театър „Иван Вазов“ Мариус Донкин обяви победителите в транспорта и връчи наградите на отличените управници.

Варна, Дупница и Девня отличени за градска среда

Градоначалниците на Варна, Дупница и Девня взеха първите места в категорията „Градска среда“ в тазгодишния национален вот „Кмет на годината за мандат 2015-2019“.

В раздел „Малка община“ призът отиде при градоначалника на Девня Свилен Шитов, в раздел „Средна община“ – при кмета на Дупница инж. Методи Чимев. В раздел „Голяма община“ отличник е градоначалникът на Варна Иван Портних.
Наградата за градска среда връчи Евгений Иванов – изпълнителен директор на най-голямата работодателска организация у нас – КРИБ.

kmeta.bg