Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 16.10.2019
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558
USDUSD11.7730
GBPGBP12.2229
CHFCHF11.7807

Анкета

Кой ще спечели кметските избори във Варна?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Европа

Драгомир Стойнев: Мая Манолова е закърмена с левицата

Dragomir-StoinevЗа скандалите в БНР Драгомир Стойнев коментира, че неслучайно България е на 111-то място по свобода на словото, а през 2008 година сме били на 51-во място. „Само си представете държава, където арестуват журналисти, уволняват ги, водят ги с белезници, арестуват фотографи. Какво ще си помислим за тази държава – че е в авторитарен режим“, подчерта социалистът, цитиран от frognews.bg

 Той припомни, че директорът на БНР се избира от СЕМ. „Да не забравяме, че управляващите избраха член на СЕМ от тяхната квота, която е завършила Аграрна икономика с 3.89“, допълни Стойнев.

„Мая Манолова е закърмена с левицата и тя е ляво ориентиран човек. Тя в момента привлича всички разочаровани хора. Но Мая Мая Манолова не може да спечели София без гласовете на БСП“, посочи зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ пред БНТ.

По думите му партията прави всичко възможно Манолова да стане кмет на София.

„През март месец имаше изключително важно гласуване в парламента , от което зависеше съдбата на Балканския газопровод. Това беше ключов момент, защото тази тръба можеше да мине през Гърция и да ни заобиколи. Тогава от БСП подкрепихме минаването на газопровод през България и показахме, че можем да защитаваме националния интерес“, коментира още Драгомир Стойнев.

Той поясни обаче, че преди се е говорело за 63 милиарда кубика газ, а сега за 15 милиарда.