Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Пенсионерът Борислав Натов с нов опит за 40 години във властта

borislav-natovДа не виждаш живота си извън администрацията и властта – има такива случаи по родните ширини. Борислав Натов, независим кандидат за кмет на Долни чифлик /подкрепен от БСП/ от 1979 г. /36 години?!/ работи в общинската администрация, като специалист, началник-отдел, зам.кмет и кмет три мандата. В момента Натов е на 61 години, пенсионер, но стремежът да е кмет на Долни чифлик не го е напуснал. През 2015 г., Натов искаше да закръгли 40 години във властта и отново беше кандидат-кмет, но стана известен в цяла България с ареста на сина си. Светослав Натов беше арестуван по сигнал от изнудвани хора от Долни чифлик и села в общината. Натов-младши и аверите му се направиха на мутри и притискаха хората да не гласуват на балотажа, който Натов-старши загуби от Красимира Анастасова /ГЕРБ/.

Борислав Натов се забърка и в друг скандал, свързан с имоти. В края на месец март, шефът на общинската организация на БСП в Долни Чифлик, Валентин Вълчев публикува в страницата „БСП Долни чифлик“ Natov-dokumentкоментар: „Действащ кмет от БСП се оземлява като малоимотен и безимотен.” В приложения документ от Агенцията по вписванията, цитиран от сайта Проватон, става ясно, че докато е кмет на Долни Чифлик, Борислав Натов придобива имот от 4.100 дка. до Старо Оряхово  по решение №89 НШ от 24.02.1989 г., представяйки се за безимотен гражданин.

И на тези местни избори, Борислав Натов ще опита за закръгли 40 години във властта и да се доближи до най-дълго управлявали като Ким Ир Сен, Фидел Кастро и Енвер Ходжа. Дали ще успее ще решат избирателите, които преди 4 години му намекнаха, че е време да се оттегли.

barometar.net