Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 16.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Кандидат-кметът на Девня, Свилен Шитов проведе предизборни срещи

svilen-shitov444Кандидат-кметът от ПП ГЕРБ за град Девня, Свилен Шитов проведе няколко предизборни срещи, за които информира своите избиратели:
„Благодарение на стабилното финансово състояние на Община Девня, през следващия мандат можем да си позволим да заделяме по 2 милиона лева годишно за капиталови разходи. Приоритет за моя екип ще бъде подмяната на уличното осветление, като вече имаме избран изпълнител по Закона за обществените поръчки. Това обясних на жители на квартал „Девня-1“, с които се срещнахме на ул. „Дунав“. Пред тях отчетох, че през изминалите 4 години на територията на общината са създадени 300 нови работни места, след като успяхме да привлечем инвеститори като „Пластхим“, „Агроплан“ и „Олива“. Декларирах, че ще продължим да работим в същата посока – създаване на благоприятна среда за привличане на родни и чуждестранни инвеститори, като заедно с това ще продължим да стимулираме местното предприемачество и икономика.

shitov342345Изграждане на модерен търговски център в кв. „Девня-1“, чакалня на автобусната спирка с тоалетна, нови детски площадки и подмяна на водопровода на ул. „Пирин“. Това са част от акцентите в управленската ми програма за следващия мандат, с които запознах жителите на квартала на предизборна среща на ул. „Морава“. Хората поставиха много въпроси, един от които бе за газификацията на Девня. Ангажирах се, че ще продължа да настоявам лицензираната фирма да започне този процес, въпреки че тя категорично отказва, тъй като инвестицията била „нерентабилна“. Пред гражданите отчетох и свършената работа за изминалия мандат, в който кварталът се сдоби с нов и модерен Център за личностно развитие, детски плащадки и др. Община Девня има спечелени проекти за ремонт на детските градини, сградата на читалище „Просвета“ и на старото кметство, които ще бъдат реализирани до края на годината.

С младежите от структурата на ПП ГЕРБ в Девня посветихме неделния ден на 2 спортни съоръжения, които се нуждаеха от частичен ремонт. За целта монтирахме нови мрежи на игрищата в кварталите „Девня-1“ и „Девня-2“, заварихме и боядисахме новите метални конструкции. Благодаря на всички за ентусиазма! Вярвам, че с общи усилия можем не само да променяме средата, в която живеем, но и да полагаме грижи за нейното опазване!“

barometar.net