Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

ГЕРБ-Варна започна предизборни срещи и инициативи

portnih-mladostЗапочна цялостен ремонт на ул. „Милосърдие“ в район „Младост“ – с цялостно преасфалтиране и изграждане на нови тротоари. Нови алеи, тротоари, и паркоместа се изграждат и в междублоковите пространства в района на ул. „Милосърдие“ и ул. „Йордан Йовков“ – информират от пресцентъра на партията във Варна.

Също така по предложение на кандидат-кмета на Варна, Иван Портних и след решение на Общинския съвет започна процедура по изработване на План за регулация и застрояване на с.о. ”Боровец север”. Следват съгласувания и екологична оценка. С общи усилия можем не само да променяме средата, в която живеем, но и да продължим да надграждаме това, което е направено досега, коментира пред жители на Аспарухово кандидатът на ГЕРБ за районен кмет Ивайло Маринов.

В район „Приморски” започна работата по първия от обектите, одобрени по общинската Наредба за финансово подпомагане на „Проекти за озеленяване и благоустрояване“. На адрес ул. „Параскев Казаски” № 19 в кв. „Бриз” след разчистването на паразитната растителност, следва терасиране на терена, изграждане на поливна система, засаждане на декоративни дървета и храсти и поставяне на паркова мебел. Изпълнението на проекта трябва да приключи до 30 ноември 2019 г.

Иван Портних и Ивайло Маринов – успешният екип за район Аспарухово и кандидати на ГЕРБ за общински съветници се срещнаха с жители на Аспарухово, за да обсъдят с тях облагородяването на междублоковите пространства.

barometar.net