Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Красимира Анастасова: Имам резултатите, като кмет на община Долни чифлик

krasimira-anastasovaКандидатът за кмет на ПП ГЕРБ за община Долни чифлик, Красимира Анастасова направи обръщение към своите съграждани. Публикуваме го без редакторска намеса:

Скъпи съграждани,
За втори път се изправям пред вас като кандидат за кмет на община Долни чифлик, но за първи – като кмет с един успешен мандат зад гърба си. Смелостта за това мое решение ми дадоха подкрепата и доверието, които имах от вас през последните четири години. Извървях този мандат на един дъх – като гледам назад и в днешния ден, виждам постигнатото, като гледам утрешния ден, виждам сериозни перспективи за продължаващо развитие. Постигнатото ме вдъхновява отново да търся вашето доверие, защото с работата си доказах, че не съм от хората, които спират по средата на пътя.
Вашата подкрепа и високи изисквания, опората в лицето на общинските съветници и работата на екипа ми са в основата на постигнатото в общината ни през последните четири години. Всичко това го има в отчета на програмата, с която спечелих изборите през 2015 г. Този отчет ще стигне до всеки от вас и сами ще видите за пореден път размаха на постигнатото в цялата община.Пътят, по който вървяхме аз и моят екип, не беше лек, но всяка пречка, която преодолявахме, беше ценен урок. Заставам зад делата си с моето име, защото всички знаете къде живея, защото мога да нося отговорностите, с които сте ме натоварвали.

Скъпи съграждани,
Предизборните кампании са времето, през което се дават много обещания. А аз имам резултати и много започнати проекти и само едно обещание: да не спирам да работя за благото на общината и нейните хора!

barometar.net