Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Тръмп към Ердоган: Не бъдете глупак!

donald_trumpПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп написа извънредно писмо до турския държавен глава, Реджеп Ердоган, в което го призовава да не бъде „твърдоглав“ или „глупак“ по отношение на операцията на турските сили в Северна Сирия, съобщават американските медии.
„Уважаеми господин президент, нека да постигнем добра сделка! Вие не искате да носите вина за избиването на хиляди хора, а аз не искам да съм отговорен за унищожаването на турската икономика – а ще го направя.“ – пише Тръмп.

Като пример за това, което може да бъде част от евентуално споразумение, президентът на САЩ посочва съдбата на американския пастор Андрю Брънсън.

„Работих усилено, за да реша някои ваши проблеми. Не разочаровайте света. Можете да направите нещо много голямо.“ – призовава Тръмп, като добавя, че командирът на кюрдските сили би преговарял с турския президент.

„Историята ще погледне благосклонно на Вас, ако постъпите по правилен и хуманен начин. Но завинаги ще гледа на Вас като на дявол, ако не се случат добри неща. Не бъдете твърдоглав човек. Не бъдете глупак!“ – казва в заключение Тръмп, информира news.bg