Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Свилен Шитов се срещна с жители на кв.”Девня 2”

shitov4376„Десетки избиратели уважиха поредната ми предизборна среща с жители на кв. „Девня 2“ – коментира кандидатът за квет на община Девня от ПП ГЕРБ, Свилен Шитов и допълни: „ По време на срещата направих подробен отчет на изтеклия ми мандат, представих листата на ПП ГЕРБ за общински съветници, чийто водач съм аз, и Програмата за изпълнение на мандат 2019-2023, ако бъда избран за кмет. Със средствата на мултимедията хората получиха по-ясна представа за моите управленски приоритети и проектите, които предстои да реализираме през идните 4 години.
Акцентът в презентацията ми падна върху изграждането на новия футболен стадион, за който имаме готов проект, на плувен басейн, закрита спортна зала, мултифункционално игрище за баскетбол, волейбол и футбол, изграждане на кафе-сладкарница в новия парк, още детски атракциони, озеленяване и параклис, който ще носи името на Света Севастиана – първата християнска мъченица по нашите земи, която е родена в Марцианопол.
Сред акцентите в управленската ми програма за новия мандат са и цялостното преасфалтиране на бул. „Съединение“, изграждането на нови търговски площи, обновяването на междублоковите пространства, подмяната на уличното осветление, надграждането на системата за външно видеонаблюдение и решаването на проблема с бездомните кучета.”

barometar.net