Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Красимира Анастасова: Не съм от хората, които спират по средата на пътя!

krasimira-anastasovaКандидатът за кмет на община Долни чифлик, издигнат от ПП ГЕРБ, Красимира Анастасова отправи послание към своите съграждани. Публикуваме го без редакторска намеса:
„Скъпи съграждани,
В неделя ще гласуваме за кмет на общината, за общински съветници и за кметове на кметства. Това няма да е просто избор, а възможност ние самите да определим как искаме да се развива нашата община през следващите 4 години.
Вече имах възможността да заявя, че не съм от хората, които спират по средата на пътя. Затова искам да продължа да работя за развитието на Долни чифлик като съвременна българска и европейска община! Благодаря на останалите кандидати, че тази кампания протече в добър тон.
Скъпи съграждани, гласувайте! Да, изборът е отговорност, която всеки трябва да поеме със собствените си убеждения, не се притеснявайте да го сторите. Лично аз ще гласувам, защото мисля, че бъдещето на нашата община зависи и от моя глас. Мнението на всеки гражданин тежи, когато е изразено чрез глас в урната, а не с коментари, подхвърлени вкъщи или на улицата. Гласуването е възможност да се направи избор между възможностите, които реално съществуват. По време на многобройните срещи с избирателите направих всичко възможно да ви информирам какво сме постигнали с моя екип през последните четири години и какви са намеренията ни за следващия мандат.
Дори изборът да не е лесен, не се отказвайте да използвате едно от основните си граждански права, защото от вашия глас зависи нашето собствено бъдеще и бъдещето на нашите деца! Благодаря на всички, които ме подкрепиха по време на тази кампания!“

Красимира Анастасова