Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Гуцанов изтъргува Коцето като чувал с картофи, включи го в нов тандем

Борислав Гуцанов и Градският съвет на БСП, който още ръководи на книга е измислил йезуитско обръщение, което може да влезе в учебниците на йезуитските колежи в Западна Европа. Гуцанов, който открито работеше за кампанията на Костадин Костадинов и подопечената му медия не спираше да лансира Коцето, за сметка на проф. Анелия Клисарова е написал:

„Градското ръководство изказва своята благодарност към всички членове, симпатизанти и варненци, които дадоха своя глас на изборите в неделя за общински съветници и за кандидата на социалистите  за кмет на Варна. Те се включиха активно в предизборната кампания и направиха много за доброто представяне на нашия кандидат проф. Анелия Клисарова.“ 

Смях в залата!!!  Но наглостта гуцанова не спира дотук: „Съобразявайки се с позицията на националното ръководство на партията и на нейния лидер, Корнелия Нинова, ГС на БСП – Варна единодушно прие да подкрепи кандидатурата на Костадин Костадинов за кмет на морската столица на предстоящия балотаж. „

Е, тук просто нямам думи! Корнелия Нинова и централното ръководство ясно дадоха да се разбере, че БСП няма да подкрепи Коцето за кмет и издигнаха кандидатурата на проф.Клисарова. Обаче Гуцанов чете думите й, както дявола Евангелието – и си измисля най-нагло, че националното ръководство дало разпореждане да се подкрепи Коцето на балотажа за кмет на Варна.

Изводът от тази йезуитска глупост е следният: Борислав Гуцанов търгува с Коцето, както се търгува чувал картофи.  Вкара на негов гръб няколко общински съветници и се опитва да осребри и балотажа пред ГЕРБ. Публична тайна е, че Гуцанов преследваше Иван Портних и постоянно искаше услуги от него. Публична тайна е, че политическата кариера на Гуцанов в БСП приключи и той търси къде да се закачи. Най-удобен се оказа Коцето, преминал през 5 партии – същата политическа въртиопашка, която работи за собствения си интерес. Така че Гърнето си намери Похлупак.

 Тандемът Макс /Красимир Янков/ и Мориц /Гуцанов/ бе разбит от Корнелия Нинова, но на негово място се появи нов тандем: Гърнето /Костадинов/ и Похлупака /Гуцанов/.

Да видим колко време ще просъществува новият търгашески тандем и кога Коцето ще се усети, че беше употребен от Гуцанов.

Станимира Петкова