Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2020
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558
USDUSD11.7817
GBPGBP12.1793
CHFCHF11.8484

Анкета

Приемате ли строгите мерки, които прилага държавата в борбата с коронавируса?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Защо Киану Рийвс не завършва средното си образование?

Като един от най-обичаните актьори, всяка подробност от живота на Киану Рийвс ни е повече от интересна. Вероятно обаче голяма част от феновете му не знаят, че актьорът няма завършено средно образование. Въпреки това, той успява да се превърне в една от най-високоплатените холивудски звезди. В свои интервюта Рийвс определя годините си в гимназията като наистина трудни. Той сменя четири училища за пет години и все не успява да пасне в никоя среда. Оценките му обаче са добри и още тогава показва влечение към курсовете по актьорско майсторство.

Киану не крие, че е бил трудно дете. Не се е разбирал не само със съучениците си, но и с персонала на училищата. Винаги е задавал много въпроси, дори когато вече е знаел, че е загазил. Бъдещият актьор е ценял повече от всичко своята независимост и не е могъл да търпи някой да му казва какво да прави. Накрая, когато е на 16, получава писмо от директора на поредната гимназия, с която е уведомен, че е изгонен и няма възможността да се върне отново догодина, пише Cheat Sheet.

Малко след това Рийвс концентрира цялото си внимание върху желанието си да стане актьор. Работи през деня, а късно вечер ходи на курсове. Започва да ходи по кастинги, получава няколко роли в театъра, а след това вече има и своя агент. Така липсата на средно образование става незначителна пред големия талант, който Киану демонстрира и, за неговото щастие, бива подобаващо оценен.
lifestyle.bg