Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Водният режим, който бушува само в главата на Коцето. Докога ще го търпи варненската полиция?

След като ясно и категорично шефът на ВиК- Варна, Валентин Вълканов каза, че във Варна няма да има воден режим и „Варненска област е осигурена с питейна вода за битови нужди и риск от безводие не съществува, дори и през 2020-а година да не падне и капка дъжд.“, общинският съветник Костадин Костадинов – Коцето реши отново да се прави на ранния Волен Сидеров. Коцето и група граждани нахлуха в Областна администрация – Варна да задават въпроси на областния управител Стоян Пасев във връзка с „водния режим“, който е само в буйната глава на Коцето.

Странно е, че Коцето и компания бяха оставени близо час да обикалят из Областна администрация, да псуват, да притесняват служителите и да не дойде полиция да ги арестува. Това самоуправство и хулиганство е недопустимо и шефът на ОДМВР- Варна, комисар Даниел Пашов би трябвало при следващия набег на Коцето да вземе мерки.

Коцето е свършен като политик и го знае. Остава му само да се прави на шут, на ранния Волен и да предизвиква изкуствени скандали. Коцето си няма хал хабер от организация на водоподаването, но реши да се направи на експерт и в тази област. Както реши да се намесва в частно-битов спор и отнесе шамари от Марешки. В случая – трябваше да бъде арестуван от полицията за хулиганство.

Станимира Петкова

barometar.net