Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Абсурдна заповед, овце и психясали новинари

Поредна глупост на здравния министър за справяне с Covid-19. Същият Костадин Ангелов, който през пролетта ни плашеше с „чували с трупове“ и за награда бе назначен от Борисов за министър. Какви маски на открито, какви предпазни мерки? При положение, че в ресторантите и баровете не се носят маски, в класните стаи не се носят маски? Що за простотия –  да заблуждаваш хората, че маската ще ги предпази от коронавируса. Лекари, експерти, учени 1000 пъти казаха, че маските не предпазват – нашият министър смята, че предпазват.

Да си носи маската и в тоалетната, ако иска – аз няма да се подчиня на безумната му заповед! Борисов се усети, че заповедта е тъпа, безмислена и абсурдна и направи уточнение: да се носят маски само ако имало струпване на хора и не можела да се спази дистанция от 1.5 метра.

Аман от простотии! Който иска да е овца и иска безропотно да спазва тъпите заповеди на здравния министър – да носи маска! Който е здравомислещ и вярва на доказани лекари и специалисти – никога няма да сложи маска на открито! Специалистите са категорични: маските, които носят хората са неефективни срещу вируса, вдишваш въглеродния двуокис, който издишваш и единствено, ако си носител на вируса има смисъл да носиш маска.

Прав е доцент Мангъров: Нашите управляващи творят глупост след глупост. И този здравен министър е част от поредната психоза, която се опитват да създадат.

Медиите също – когато видя жално-печалното изражение на лицата на Ани Салич и Николай Дойнов веднага изключвам телевизора. Не желая някакви психясали новинари да ми промиват мозъка и да възкликват: „Днес имаме нов рекорд от новозаразени!”

 Това да не е скок на височина, бе психясали новинари, че ми говорите за рекорд! Не можете ли нормално да отразите пандемията, ами се правите на шутове! Не ви ли писна да занимавате зрителите само с този вирус!? Тъпаци!

Иво Югов

barometar.net