Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Бездарният страхливец Карбовски словоблудства и с болестта на Борисов

Мартин Карбовски словоблудства със заразяването на премиера Борисов с коронавирус. Карбовски, който стана популярен с репортажите си за джуджета, гейове, лесбийки, травестити, алкохолици и наркомани с ирония и сарказъм разсъждава върху здравето на Борисов:

„Много е важно Борисов да оздравее. Защото всички други варианти ще ни изправят пред тежки дилеми. Не дай Боже, човешки не го желаем с Борисов – да стане нещо лошо. Какво ще се случва в главите на обикновения човек, нека помислим:

1. Велик човек, нека направим комитет по вдигането на паметник и преименуването на негово име на някой площад. Това се случи в Правец, защо да не стане в Банкя.

2. Наказан беше от Бог заради /….. тук попълнете по желание/, Бог забавя, но не забравя.“

Това е същият Карбовски, за когото моя колежка ми сподели, че най-безцеремонно искал да вкара в леглото си. Тя отишла да се запознае с него  – той я огледал и директно и предложил секс?! Момичето беше потресено от наглостта на Карбовски.

И този страхливец, наречен така от Кеворкян /по повод репортаж във „Всяка неделя“/ се прави на морален ментор и предлага да издигат преживе паметник на Борисов?!

Отдавна не уважавам Карбовски. Още от времето, когато се заяде с Виктор Пасков – писател от световна величина, който написа: “ Колкото до него /б.р.Карбовски/ – той е най-обикновен бездарник, прилепил се до истински таланти. Бих искал да му кажа като Петроний на Нерон: стани машинист, щом искаш. Карай влак.Прави облизани интервюта с братя Галеви. Шмъркай колкото си щеш кокa. Излагай България в Брюксел по неподражаем начин, лигави се с репортажи за горките циганета, дишащи лепило (ами те нямат твоя стандарт, откъде пари за кока?), бий оглушителни шамари на цялата българска журналистика, която заради подлостта ти е групово наказана и с отказан достъп до информация в Европейския съюз. Скарай цялата политическа класа с Марк Грей. Мрази децата, защото били шумни и невъзпитани. Наричай жена си и гаджето си с най-отвратителни думи, пребивавай колкото щеш във всички градски тоалетни, за да дебнеш ревниво дали по стените не се е появило нещо по-ново и по-свежо от теб. Но за Бога! За Бога! – не пиши стихове. По-добре подпали София! И ако това не те удовлетвори, подпали се сам. Току-виж от пепелта ти се родил Феникс!”

Няма какво да се добави повече за Карбовски. Виктор Пасков го е казал.

Иво Югов

barometar.net