Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Тошо Тошев: Слави ми е като ядрото на Земята, знам, че съществува далече надолу

При ГЕРБ усещам настървение отново за управление, докато преди месеци усещах уплах. Но това не е управление, а престой във властта, каране на джипка по коридорите на властта“. Това каза пред БНР журналистът, писател и издател Тошо Тошев.

Според него нито една от партиите, които ще се състезават за място в новия парламент, не мисли за управление, „а всеки смята“.

„Управлението на една държава е сложна работа. На нашата държава, в нейното състояние, това е болезнена работа. Не знам кой умен човек би се съгласил… Нашата държава е много болна в момента“.

В предаването „Политически НЕкоректно“ Тошев коментира още:

„Бих посъветвал Корнелия Нинова да не се захваща с това нещо – да съди журналисти. Не знам защо го прави. Мисля, че не само е грешка, а е нелепица. Не се съди журналист. Дори идеята, която е била заложена в публикацията, която не си е харесала, така я раздухва повече и който не я прочел, ще я прочете“.

Тошо Тошев коментира и амбициите на Слави Трифонов.

Журналистът не смята, че Слави Трифонов може да бъде политик: „Около него няма хора политици. Самият той не показва сериозно политическо поведение, дори в този решаващ момент. Ние не го чуваме, не го виждаме… Слави ми е като ядрото на Земята, знам, че съществува далече надолу, но никога не мисля за него. Какво може да ми даде партията на Слави Трифонов“.