Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Състезанието „Стани богат“ се завръща, но в БТВ

След едногодишна пауза най-рейтинговото телевизионно състезание “Стани богат“ отново се завръща. Българската версия на световноизвестната игра “Кой иска да бъде милионер?“, създадена от британската компания “Celador“, ще се излъчва, но не в ефира на Нова телевизия, където бе на екран цели 14 години, нито пък по БНТ1, където бе за кратко.

Емблематичната викторина се мести в ефира на bTV с нов продуцент, който на този етап не е известен. Водещ на популярната игра няма да бъде Ники Кънчев, а актьорът Михаил Билалов. Голямата награда отново ще е 100 000 лева – сума, която нито един участник не можа да спечели.

Остава загадка как бТВ са успели да измъкнат състезателното шоу под носа на Нова. Според запознати шоуто е взето по настояване на един от новите началници в частната медия, който преди това работел за продуцентската компания на Нико Тупарев. Не е ясно и кой ще е новият продуцент на играта, след като досегашните ползватели на лиценза “Олд скул“ са сменени. Шоуто пък ще стартира или през лятото, или през есента. Според запознати ще се излъчва всеки делничен ден от 18 часа, както беше по БНТ1, пише вестник Уикенд.