Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Нагъл Йордан Цонев от ДПС – иска да останат на държавната софра

Гледах изказване в парламента на Йордан Цонев /ДПС/, което ме изуми със своята наглост. ДПС били готови да работят само с новите партии на протеста, ДПС били за детронирането на ГЕРБ от властта, ГЕРБ била най-токсичната партия.

Това го твърдят от ДПС, които 30 години не са излизали от властта, и чиято прегръдка е задушаваща. Който се е прегърнал с ДПС – отива в небитието. Малко им е на ДПС, че техните активисти продължават да работят в министерства, държавни агенции, общини. Малко им, че и Борисов продължи пагубната тенденция да им прави услуги – последната са милионите, които даде държавата на ТЕЦ -а на Ахмед Доган.

И какво искат от ДПС? Отричат се от ГЕРБ, които ги оставиха да безчинстват на държавната софра и отиват при новите партии?

Нагла, консуматорска партия от олигархичен тип – това е ДПС. Те са токсичните!

ДПС е вредна партия. С водач – самозабравил се олигарх, който тъне в разкош – докато българските турци мизерстват. Но продължават да гласуват за ДПС.

ДПС винаги си били са част от задкулисието, Тяхна рожба е Делян Пеевски. Те стоят зад погрома на КТБ. Те правят задкулисни договорки и в момента пренареждат пасианса, за да останат на държавната софра.

От ДПС, в лицето на Йордан Цонев поискаха публично от Корнелия Нинова да оттегли предложението си за внасяне на мораториум върху сделки на правителството в оставка. В парламента Йордан Цонев й каза: „Оттегли това предложение, ще те подкрепим след една седмица, защото има няколко обществени поръчки и няколко концесии на плажове.“

И ако това не е наглост, здраве му кажи!

Ако Има такъв народ и другите партии се „вържат” на номерата на ДПС – тежко им и горко!

Станимира Петкова

barometar.net