Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 15.05.2021
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу Covid-19?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Дейвид Бекъм призова да се ваксинираме срещу Covid 19

Футболната звезда Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория така и не потвърдиха слуховете, че са изкарали COVID-19. Но подозираме, че съмненията на злите езици са верни и че именно заразата с вируса е една от основните причини за последната кампания, която подкрепя Дейвид Бекъм.

Преди дни 45-годишният Бекъм качи емоционално видео в Instagram, за да насърчи хората по целия свят да се ваксинират.

То е част от мащабната инициатива на УНИЦЕФ по повод настоящата Световна имунизационна седмица, която по традиция се случва всяка последна седмица от месец април. Самият Бекъм е посланик на добра воля на организацията от близо 20 години насам.

Целта на кампанията и участието на Бекъм в нея е да убеди всички, особено на родителите в ефекта и огромното значение на ваксинирането, особено куп смъртоносни болести от типа на полиомиелит, морбили, едра шарка и не на последно място – срещу COVID-19.

В записа прочутият баща на четири деца споделя как не може „прегърне“ семейството и приятелите си заради пандемията и насърчава зрителите с думите „ще бъдем отново заедно“ с помощта на медицината.

За да е още по-убедителен, той напомня и факта, че близо 20 милиона деца по света не получават задължителните рутинни ваксини, от които се нуждаят, за да бъдат в безопасност.

Орландо Блум, Оливия Колман и Джеси Уеър са само част от прочутите посланици на световната организация, които вярват, че ваксинирането срещу COVID-19 ще сложи край на пандемията, информира lifestyle.bg