Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Борисов: Извадиха от нафталина хора от 90-те години, от най-мракобесните времена

Служебното правителство се бие само с ГЕРБ. Това заяви лидерът на партията Бойко Борисов по време на живо включване във Facebook.

„Извадиха от нафталина хора от 90-те години, от най-мракобесните времена, и ги пуснаха да отвличат вниманието на обществото, биейки се по най-жестокия начин само с една партия – ГЕРБ”, категоричен е Борисов.

Той попита съпартийците си дали са чували от служебното правителство нещо за БСП, ДПС, „Да, България”.

Според Борисов служебният кабинет не дава отговори на важни въпроси като какво ще се прави в изборния ден, ако токът спре или ако машината се развали.

„Корнелия Нинова може да има много кусури, но не върши мръсни работи. Това трябва да се свърши от някой друг. Вие забелязвате ли, че БСП не реагира на подслушването? В друго време щяха да подскочат до тавана. Но сега не го правят, защото знаят, че такова нещо няма. Аз не съм давал такова разпореждане. Това е дълбоко грешно. Аз дори не съм мислил такова нещо. Те имаха сцена на площада. За какво ни е да ги подслушваме? Ако искаме да чуем нещо, те го казват там“, категоричен беше бившият премиер по повод подслушванията.

Той каза, че е озадачен от действията на „Да, България“: „Какво налага сега това прилепяне и мълчание? За всички това е изгодно. С неизбрани от никой хора, защото Бойко Рашков нямаше да го изберат и за домоуправител на входа, а той дава оценка на партия“.

„Какво е това? Кандидат-президентът Радев възлага на най-доверените си хора в правителството и издава указ. Вече се чуди как да не го пришият толкова явно към видно провалящите се хора“, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

Борисов посочи, че в партията са изключително разтревожени за начина на провеждането на изборите. Занимават се с всичко друго, но не и с това как ще се проведат изборите.

„Цялата сглобка е била да дойде това служебно правителство, за да свърши мръсната работа. Това няма нищо общо с Конституцията и с това, което трябва да прави служебен кабинет“, каза още Борисов, цитиран от tribune.bg