Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Защо Фънки се подиграва на Лили Иванова?

От няколко години Фънки, който журира в „Като две капки вода“ по Нова телевизия, не пропуска издание, в което да не се държи подигравателно с Лили Иванова. При всяка имитация на участник в шоуто за имитации, фронтменът на група „Черно фередже“ се изказва доста иронично и направо саркастично към естрадната икона.

Най-чепатият член на журито се оказа най-големият критик на Лили. Той сипе жлъчни коментари и обиди по адрес на певицата, а почитателите на звездата недоумяват с какво е предизвикала отношението му. Всъщност рокаджията никога не е харесвал естрадната певица и сам е признавал, че това влияе на оценката му за нейните имитации. Ковачев не е признавал от какво е породено отношението му към естрадната легенда, пише вестник Уикенд.

„Групата, в която свиря – „Черно фередже“, е единствената в България, на която другарката Лили Иванова е била подгряващ изпълнител. За съжаление, тази година няма да я поканим да ни подгрява, няма нужда. С Лили закачката ми е отдавна. Безкрайно съм искрен и това не винаги е било плюс за мен, но пък не ми пука“, опитвал се е да я унизи музикалният продуцент. Примата на родната естрада участвала на обща сцена с „Черно фередже“ през 2005 г. на промоцията на ракия. Преди групата да излезе на сцената, Лили изпяла 7-8 песни сама, а след това и 2-3 дуета с композитора Митко Щерев, с когото тогава били в перфектни отношения. След края на последното изпълнение на Лили конферансието на концерта представило „Черно фередже“ като изненадата на вечерта. Това доста разгневило певицата, която останала разочарована, мислейки си, че тя е голямата звезда на концерта. До ушите на Фънки достигнал коментара на Лили, че за нея е обидно да подгрява подобни музиканти, които пеят мръсни песни с със силно нецензурен текст.