Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 24.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Милена пее във Варна в защита на традиционното християнско семейство

Събитието е и в подкрепа на рок легендата Милена Славова, която беше грозно нападната от ЛГБТИ+ средите, информират от ВМРО.

На 6 юли (вторник) 2021 г., от 19.00 ч. – шествието ще започне от паметник „Пантеона“ в Морската градина, ще премине през цялата градина, по бул. „Княз Борис I“ и ще приключи на площад „Независимост“ с концерт на Милена Славова и нейната банда.

, „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ заявяват:

Категорично се противопоставяме срещу извращенията, които ни се налагат от новите либерални течения, които се опитват да подменят нашата история, бит, морал, култура, ценности и религия. Европа е люлката на християнската цивилизация и този факт не бива да бъде подменян от разни многоцветни флагове и кухи лозунги за права на „различните“. И нещо още по-важно – не бива да допускаме да налагат на децата ни извращението като норма.
Именно поради тези причини ние подкрепихме безусловно Шествието в защита на християнското семейство, подкрепихме и рок легендата Милена Славова, която беше нападната агресивно и безапелационно поради една единствена причина – изразяване на позиция, различна от тази на викариите за „толерантност и равни права“.

Припомняме, че по време на срещата с най-голямата родителска организация РОД – ИНТЕРНЕШЪНЪЛ миналия понеделник ние обявихме и готовността си да внесем в 46-ия парламент Закон за защита половата идентичност на децата и срещу ЛГБТИ пропагандата и педофилията.

За пореден път подчертаваме, че за нас, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, семейството се състои от баща – мъж, майка – жена, и техните деца и отново молим най-учтиво ЛГБТИ+ общността да спре да краде дъгата от децата и да я превръща в символ на пошлост и липса на нормалност.

Каним всички български граждани, които припознават нашите възгледи, да се присъединят към нас на 6 юли (вторник) от 19.00 ч. в Морската градина във Варна и след това ги каним на концерт на неповторимата Милена Славова и нейната банда на площад „Независимост“.

„В шествието ще дадем и своята категорична заявка срещу приетата Европейска стратегия за детето, в която виждаме как родителите са дискриминирани, а детето е под ударите на новите „джендър“ идеологии. Поканени са всички родителски организации и партии, които застават срещу „джендър“ идеологията и защитават правата на традиционното християнско семейство“, категорични са Българските патриоти.

„След мой пост във фейсбук , в който казах, че не подкрепям гей парада, получих какви ли не заплахи , включително и за убийство. Заплашваха ме, че ще ме нарежат и сложат в инвалидна количка. Това са хора, които страдат от някаква патология. Аз не съм фашист, нито хомофоб, нека всеки си прави това, което си иска в къщи, но като затвориш вратата, нека не ни натрапват тези техни извращения. Не може да считаме за нормално някой да си забие българското знаме отзад, това е гавра“, коментира Милена Славова.

Тя не разбира, защо трябва да се парадира с това нещо? „Аз ходя ли по улиците да парадирам, че харесвам мъже? Това е много лично нещо, защо трябва да се парадира? Дискриминацията е към нас вече. В момента, в който изкажеш мнение, че не си съгласен с техните възгледи и ми блокират профила Такива заплахи получих в социалните мрежи включително и от политически активисти от “Да, България”, които излязоха с името си“, споделя певицата.

barometar.net