Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Ангел Джамбазки: Посещението на Борисов при Ердоган беше разочароващо

Видяхме какво свършиха партиите на протеста за месец – гласуваха си високи заплати и увеличиха броя на секциите в чужбина. Оказва с,е че на много малко места в Турция ще има машинно гласуване”, каза още той.

Промяната от редовните избори беше, че чухме хората, които поискаха обединение и коалиция на патриоти. По-голямата част от хората подкрепиха тази коалиция.

Това заяви пред БНТ евродепутатът, зам.-председателят на ВМРО и водач на листите на Българските патриоти – ВМРО, Воля И НФСБ в Благоевград и Варна Ангел Джамбазки.

“Видяхме какво свършиха партиите на протеста за месец – гласуваха си високи заплати и увеличиха броя на секциите в чужбина. Оказва с,е че на много малко места в Турция ще има машинно гласуване”, каза още той.

“Партиите на промяната” искат ДПС да управлява, а те да им бъдат фасадата. Сега ДПС ще имат в пъти повече гласове от предишните избори”, предупреди кандидатът на ВМРО.

“Гнусно е отношението от страна на Северна Македония – не може да се обиждат българки и то от най-високо политическо ниво”, коментира Джамбазки думите на Драган Гюровски от Младежкия съюз на ВМРО-ДПМНЕ.

“Остро-конкурентно и разочароващо е отношението ни към ГЕРБ. Разочароващо беше посещението на Борисов при Ердоган, както и визитата на Зоран Заев в централата на ГЕРБ”, заяви кандидатът на Българските патриоти.

“Ние винаги сме казвали това, което мислим. Не сме политически коректни – когато някой действа срещу държавата, ние няма да мълчим”, категоричен бе Ангел Джамбазки.