Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

„Най-сладкият“ ден подслади емоциите в навечерието на празника на Варна

При огромен успех премина 12-то издание на най-мащабния детски и младежки културен форум „Най-сладкият ден“, което се проведе в навечерието на празника на Варна, 14 август. В съботният ден от 10 до 20 часа на сцената танцуваха, пяха, свириха и дефилираха стотици деца, а хиляди малки и големи варненци и гости на града съпреживяха прекрасната зареждаща емоция на празника.

Сладолед, лакомства и напитки в изобилие за всички, прекрасни подаръци за изпълнители и деца от публиката, интересни и вълнуващи съпътстващи събития, работилници, презентации и томболи зарадваха участници и гости на събитието.

Освен много нови изпълнители на сцената и нови участници в съпътстващата програма, нов „бонбон“ в анимацията на „Най-сладкият ден“ бе студентът от ВСУ „Черноризец Храбър“ Боян Карлиев, който плени деца и публика с щура игра с надяждане със сладолед и уроци по танци.

Организатори на форума са PR и рекламна агенция“PROTEMA“ и „Пресклуб Варна“.

„Най-сладкият ден“ се осъществява с любезната подкрепа на Община Варна и партньорството на Солвей Соди, Експрес Гаранцион, Хидрострой и жилищен комплекс „Лабиринт“, Вето – уреди за вграждане, Olympus, Екотой, Algida, Nestle, Turkish Delight by Vedi Aqua Bella, Пристанище Варна, Верига хипермаркети СБА, Булмак 2005, Сити Маркет, СБХАЛ „Проф. Темелков“, ЧОУ Феникс, Рувик, БГ Имоти-експерт, Детски център Мама и АЗ и много др., съобщава varna24.bg