Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Сашо Диков е влюбен, като тийнейджър

За любовта възраст няма – доказа го и Сашо Диков, който сам се похвали, че има нова жена до себе си, малко след като навърши 69 години.

Журналистът не желае да разкрива самоличността на мистериозната дама, с която споделя дните си, но не пести суперлативите по неин адрес. „Съдбата ме е срещала наистина с невероятни жени, които умеят и знаят как да направят живота ти пълноценен. И сега е така, защото пак съм намерил най-добрия и най-страхотния човек. Срещнах жена, която ме прави изумително жив“, казва за половинката си Диков, без да уточнява дали двамата имат разлика в годините и с какво се занимава новата му муза.

„Хората не могат да си представят, че нещата за мъжа започват истински над 50, а всъщност най-голямата радост и удоволствие е след 60 години. Само човек, който е на тази възраст и с тази нагласа, може въобще да ме разбере. Понякога дори се плаша от нещата, които върша, от тийнейджърските своеволия, които си позволявам“, допълва още Сашо.

Стажантът запознал жената до себе си и с единствената си дъщеря Петя, която е плод на любовта му с вечния секссимвол на родния театър – Аня Пенчева. И след финала на семейния им живот двамата успяха да съхранят добрите си отношения и са близки приятели.

След като актрисата повторно откри любовта в лицето на шампиона и бизнесмен Ивайло Караньотов, сега и Диков можел да се похвали със същото. Половинките и на двама им не ги ревнували и живеели щастливо, по примера на италианските фамилии. Аня и Сашо не са спрели да се виждат и покрай двете си внучета, които са голямата им гордост.

Дъщеря им Петя ги дари с две момчета. Първи през 2019 г. се роди Александър, който е кръстен на прочутия си дядо, а в края на миналата година Пипи и любимият ѝ – поетът Илиян Любомиров, гушнаха и второ бебче – Илиян-младши, пише „Ретро“. Междувременно Аня Пенчева сменяше памперсите и на трето внуче, но от сина ѝ Ангел, който стана татко на момченце през февруари 2020 г.