Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Гаджето на Папи Ханс „избута“ Рая Пеева от ефир

Една от ко-водещите на „Преди обед“ Рая Пеева увисна в телевизионното пространство. Зрителите на предаването на бТВ започнаха да си задават въпроса, дали блондинката не е съкратена, след като от дни тя не се появява в ефира. Има и спекулации, че гаджето на Папи Ханс, която е сред новите попълнения в екипа на обедния блок, е заела мястото й, пише Hotnews.bg

Още в понеделник обявиха името на Сара Сергей гръмко, като обясниха, че тя ще води рубрика за лайфстайл, мода и пътешествия. Нищо чудно нейното ефирно време да е изяло това на Пеева, която наскоро се раздели и с Явор Бахаров, с което съвсем затвърждава лошия си период.

В „Преди обед“ новото звездно име всъщност е на Радина Червенова, която след дълги години в БНТ се прехвърли в частната медия. В миналия сезон на продукцията по-често като титулярите Деси Стоянова и Александър Кадиев се появяваше Рая, която откриваше и закриваше блока. Сега очевидно новата любимка ще е Радина, коментират в средите. Нищо чудно и Сара Сергей да смени Рая и в закриването на предаването. Преди ден тя се похвали, че в „Преди обед“ започва втори сезон, иначе продукцията е на екран от 11 години.