Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 22.09.2021
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу Covid-19?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Коварната критическа погали Нойзи, Рачков и Татяна Дончева

Не разбирам за какво си говори с Мария Игнатова, ерудитът Ивайло Цветков-Нойзи. Освен да правят секс до припадък, не виждам какво може да изкопчиш от Мария. Но можеш да правиш секс и без да живееш с нея, освен ако не си решил да водиш образователна програма – Да образоваме златотърсачките. Градската мълва нашепва, че бившият й мъж Петко я препредал на Димитър Рачков заедно с кошница с рози, бутилка скъпо вино и бележка с текст: „Честито, сега ти ще плащаш по 10 бона на месец!”.

Какво ли е пишело на бележката на Рачков, която я препредава на Нойзи?

Тъпо ми стана за Нойзи – освен железен интелект, той е фен на любимия ми Челси. Дали го е хванала критическата или се е уморил да чете Кант, Спиноза и другите любими философи, та е решил да се забавлява с непретенциозната Мария. Негова си работа. Дори Кеворкян имаше връзка с Ирина Флорин – там пропастта между двамата е колкото Марианската падина.

Няма да забравя, в началото на 90-те я видях под ръка с някакъв дъртак в центъра на Варна. Оказа се богаташ,който е забърсала. И така 30 години тази фльорца, с една песен и любовните си връзки ни се навира в очите.

Димитър Рачков го разбирам / и той май е в критическата/ – след поливалентната Мария имаше нужда от нещо по-леко и прибра някаква плеймейтка за ужас на майка си. В интервюта големите комици са признавали, че не са забавни у дома. Те искат спокойствие, което безмълвна красавица може и да осигури с огромно усилие на волята. Дали тази е такава, времето ще покаже. Не й давам много – родните златки не са търпеливи. По природа те са алчни, своенравни, тщестлавни и глуповати кучки.

Татяна Дончева няма какво да я разбирам. Да отидеш при колега адвокат и да правиш пазарлъци – явно тишината в спалнята й, и критическата възраст са я тряснали яко. Но предвид, че работи с отдавна влязлата в критическата и алчна за власт Мая Манолова – не е учудващо каква простотия сътвори. Въобще самотата при жените се отразява зле – чистят като луди, гледат котки и накрая изтрещяват.

Поведението на президента Радев е просто като зелен боб. Той слуша жена си /при нея критическата е по рождение/ американците, копринковци и узуновци. Но се оказа проклет в червата. Което е типично за военните. Те са свикнали да се подчиняват на висшестоящите и да мачкат нисшите чинове.

За Радев, Бойко е нисшестоящ, който трябва да бъде заличен от земята. Злобата на Радев показва колко тясноскроен типаж е, но дава сили на Бойко да се бори на татамито. Двамата приличат на малки деца, които не могат да разделят играчка. В случая играчката е България,което ни прави заложници на двама егоцентрици.

Иво Югов

barometar.net