Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Коварната критическа погали Рачков и Татяна Дончева

Димитър Рачков май навлезе е в критическата възраст – след поливалентната и забавна Мария Игнатова имаше нужда от нещо по-леко и залюби плеймейтка за ужас на майка си. В интервюта големите комици са признавали, че не са забавни у дома. Те искат спокойствие, което безмълвна красавица може и да осигури с огромно усилие на волята. Дали тази е такава, времето ще покаже. Не й давам много – родните златки не са търпеливи. По природа те са алчни, своенравни, тщестлавни и глуповати кучки.

Татяна Дончева няма какво да я разбирам. Да отидеш при колега адвокат и да правиш пазарлъци – явно тишината в спалнята й, и критическата възраст са я тряснали яко. Но предвид, че работи с отдавна влязлата в критическата и алчна за власт Мая Манолова – не е учудващо каква простотия сътвори. Въобще самотата при жените се отразява зле – чистят като луди, гледат котки и накрая изтрещяват.

Поведението на президента Радев е просто като зелен боб. Той слуша жена си /при нея критическата е по рождение/ американците, копринковци и узуновци. Но се оказа проклет в червата. Което е типично за военните. Те са свикнали да се подчиняват на висшестоящите и да мачкат нисшите чинове.

За Радев, Бойко е нисшестоящ, който трябва да бъде заличен от земята. Злобата на Радев показва колко тясноскроен типаж е, но дава сили на Бойко да се бори на татамито. Двамата приличат на малки деца, които не могат да разделят играчка. В случая играчката е България,което ни прави заложници на двама егоцентрици.

Иво Югов

barometar.net