Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.01.2022
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу Covid-19?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Певицата Холзи: Аз съм публично бисексуална, но съм бременна

Холзи е в онзи момент от живота си, в който не желае да се извинява на никого. Е, на почти никого, освен на ЛГБТ общността. Причината, както припомня сама пред iHeart, е, че тя е открито бисексуална, но е в хетеросексуална връзка и през юли тази година стана майка от своя партньор.

„Аз съм публично бисексуална, но съм бременна. В хетеро връзка съм, но съм и джендър флуидна“, обяснява Холзи.

В разговора си с iHeart тя продължава: „Изведнъж се оказвам бременна и – бам – гърди! Дупе! Корем! Да имаш бебе е есенцията на женствеността и тази женственост ме удари в лицето“. След поредица от спонтанни аборти и борба с ендометриозата обаче бременността се оказва и огромен извор на вдъхновение за изпълнителката да напише новия си албум.

„Казах си: „Хей, пич, ти създаваш живот, това е най-важното и най-готиното нещо, което ще ти се случи в живота. Това е невероятно и ти се справяш невероятно“, казва още тя.

Така на бял свят се появява „If I Can’t Have Love, I Want Power“ – „Ако не мога да имам любов, искам власт“. Албумът, по думите на самата Холзи, събира в себе си цялата концепция и за насладата, и за ужаса от това да си бременна и да очакваш нов живот, докато в същото време не си подчертано хетеросексуална жена.

Всичко това е събрано и в може би най-провокативната песен от албума – „I’m Not a Woman, I’m a God“ („Аз не съм жена, аз съм бог“). Пред ABC Холзи обяснява, че парчето е изключително важно за нея, защото не са много хората, които нямат женска хетеросексуална полова идентичност, но в същото време са бременни.

webcafe.bg