Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Водач на листата на ГЕРБ-Варна отново е проф.Ангелов, Павел Христов е трети

Областният координатор на ГЕРБ – Варна и кмет на морската столица Иван Портних и административният секретар на областната структура Павел Христов внесоха в РИК листата с кандидатите за народни представители на коалиция ГЕРБ/СДС от 3 МИР-Варна за предстоящия парламентарен вот.
„ПП ГЕРБ- Варна има силен екип и на последните извънредни избори заедно с коалиционния партньор СДС показахме най-добрия резултат в страната с участие на 5–ма народни представители в 46 –ия парламент. За нас е важно в предстоящата предизборна кампания да постигнем убедителната победа и след вота на 14 ноември България да има стабилно правителство и президент, обединител на каузите за всички българи, в лицето на проф. Анастас Герджиков и кандидата за вицепрезидент полковник Невяна Митева. Мотото на кампанията на ПП ГЕРБ е „По-силни от хаоса”, за да спрем разрухата в държавата и катастрофата пред която е”, каза областният координатор на партията във Варна Иван Портних.
Водач на листата на ГЕРБ/СДС – Варна е отново успешният здравен министър от кабинета „Борисов „ в условията на най-тежката епидемия с ковид проф. д-р Костадин Ангелов. Втори е също успешният министър на младежта и спорта от правителството на ГЕРБ – Красен Кралев. На трето място е административният секретар на ПП ГЕРБ – Варна Павел Христов.

В челните позиции са Славена Точева, която е член на МГЕРБ и е сред номинациите за председател на областната младежка структура, на която предстои да завърши магистратура по „Финанси“ в Свищовската академия, адвокат Бранимир Балачев, председател на групата на ГЕРБ в Общинския съвет, както и председател на Съюза на юристите в България за Варна. Познати имена са и д-р Лидия Маринова, общински съветник няколко мандата, народен представител в 46-ия парламент, член на Консултативния съвет за ранна интервенция на деца с увреждания към UNICEF, общинският съветник Юлияна Боева, бившият общински съветник и народен представител Мартин Андонов, зам.-районни кметове, Невяна Иванова, младежкият представител в НИС, Бранимир Георгиев , член на Контролната комисия на ПП ГЕРБ. В листата е отново Мария Димитрова, завършила ВВМУ „Н.Й.Вапцаров“ и сега студент в Национален военен университет“ във Велико Търново. Доц.д-р Медиха Хамза от СДС Варна е на шесто място. Коалиционният партньор „Гергьовден” е представен от мениджъра Ирина Делчева. Общински съветници, бизнесмени , хора от различни професии и браншове от Дългопол, Провадия, Белослав, Девня, Долни чифлик, Вълчи дол също имат своето място в листата.

barometar.net