Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Моят будител Цветелина и необятната и трудна мисия да променя хората

Всяка година на 1 ноември пиша за човек, който според мен е народен будител. На днешния ден ще ви разкажа за Цветелина Лозева. Тя е млада жена, майка на две деца, адвокат. Но зад сухото описание се крие необятната и трудна мисия на човек, роден да променя хората. Отвътре, в сърцето си тя е всеотдайна – рядко срещано качество в днешния меркантилен свят. Цветелина е будител заради тази всеотдайност и доброта, защото със своя фин и елегантен подход ни учи да бъдем такива. Да сме съпричастни към болките и проблемите на хората, винаги да бъдем насреща, когато имат нужда от нас.
Нито веднъж не ми е отказвала помощ или съвет. Съпричастна и позитивна – така бих я описал с две думи. Но зад тях се крият и усилията й да бъде добра майка, съпруга и професионалист.

Не обичам захаросаните портрети на хора. Но за Цветелина мога да говоря само с добри думи. Може би с най-близките си има своите трудни моменти и се бори с грубата действителсност, в която живеем. Сигурно и тя е изнервена от неуредицете, дразни се от недонаправените хора и има проблеми. Но никога не го показва. Винаги е на високото ниво на интелигентната жена. Жена с класа! И будител, който не търси светлината на прожекторите, за да се натрапва. Бавно, постепенно, с усмивка и търпение, Цветелина ме променя към по-добро. И съм сигурен, че го прави с всички хора, които общува.

Иво Югов

barometar.net