Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 14.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Какво прави още в политиката Гуцанов?

Във Варна БСП регистрира катастрофален резултат – 8,72%, с близо 2% повече от“Възраждане”, които имат 6,64%. Е, какво чака градският лидер Борислав Гуцанов и не подава оставка? Не стига, че БСП във Варна е 4-та политическа сила, не стигат срамните 8.7 %, какво още трябва да стане, за да подаде оставка Гуцанов? Корнелия Нинова пое своята отговорност, какво чака Гуцанов? Или тайно е работил за „Възраждане“ и своя „сламен човек“ Коцето Костадинов, та БСП им водят само с 2%? По принцип Гуцанов „играе“ на няколко писти, но след разрива с.Даниел Славов-Дънката, сгромолясването на БСП в национален и местен мащаб му остава да строи кооперации с фирма „Комфорт“. Дали ще стане депутат не е сигурно – ако Нинова избере да влезе от Варна, Гуцанов остава извън парламента.

Какво прави още в политиката Борислав Гуцанов? Не направи ли достатъчно пари от нея? Не задоволи ли егото си? Не участва ли постоянно в лични войни, които съсипаха БСП-Варна? Не чувства ли Гуцанов, че вече е тотално изчерпан и трябва да се оттегли?

Явно няма да го направи сам, но след оставката на Нинова – дойде и неговият ред. И каквито и еквилибристики да прави, най-накрая ще бъде принуден да подаде оставка. Тогава Варна ще си отдъхне от неговото близо 30 годишно присъствие на политическия манеж.

barometar.net